„Klasszikus” menü 1.
Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)
Vörösboros marhapörkölt galuskával, sósburgonyával
Vegyes sültestál (2 személyes tálakban):
Sajttal töltött pulykamell rántva
Sertés tarja fokhagymával spékelve
Sertésszűzpecsenye roston gombával
Petrezselymes burgonya és párolt rizs
Idei vegyes saláta
Somlói galuska
|
„Klasszikus” menü 2.
Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)
Marhalábszár pörkölt galuskával és sós burgonyával (szabadszedéssel)
Vegyes sültestál (2 személyes tálakban):
Pulykajava ananásszal csőben sütve
Jércemell sajttal-sonkával töltve, baconben sütve
Szűzpecsenyébe göngyölt hátszín tésztában sütve, vörösboros-gombás kacsamáj raguval
Borzas vegyes zöldségek
Steak burgonya, rizi-bizi, vajas zöldségek
Idény vegyes saláta (uborka, paprika, paradicsom)
Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Húsgombóc falatkák
Görög parasztsaláta
Orosz hússaláta
Vegyes gyümölcsök
Sajtízelítő fatálon
|
„Klasszikus” menü 3.
Tápéi legényfogó leves (szabadszedéses)
Borjúpaprikás galuskával (szabadszedéssel)
Ínyenctál (2 személyes tálakban):
Pácolt, filézett jércecomb gazdagon
Dijoni jércemell csíkok, szezámmagos bundában
Füstölt sajttal-sonkával töltött borjújava rántva
Libamájszeletek roston
Steak burgonya, burgonyaropogós, rizi-bizi, vajas zöldségek
Idény vegyes saláta (uborka, káposzta, paradicsom)
Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Bélszíngolyók madársalátával
Kaszinótojás francia salátával
Vegyes gyümölcs
Sajtízelítő fatálon
|
„Exkluzív” menü
Vendégváró falat:
Mangalica pástétom
Előétel:
Céklában marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel
Narancsos hollandi mousse, spárgával
Libamáj terrine étcsokoládéval
Salátakoktél olíva krémmel
Leves:
Szarvasgombás zellerkrémleves ricottás rétessel, sonkapörcös mascarponéval
Főétel:
Tökmagos petrezselymes finzerrel burkolt borjúszűzpecsenye, jércemell filé fűszeres kenyérmorzsával, vajas újrépával, cukkinis burgonyával
Desszert:
Petits fours Callebaut csokoládéval
Befejező fogás:
Egri házi sajtok, friss gyümölcsökkel
|
Büfé jellegű esküvői menü 1.
Előétel tányérszerviz:
Marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel
Narancsos hollandi mousse, spárgával
Libamáj terrine étcsokoládéval
Salátakoktél olíva krémmel
Leves szabadszedéssel:
Újházi tyúkhúsleves (a hús külön tálalva, nem filézve)
Főételek büféasztalról:
Vörösboros marhapörkölt sós burgonyával
Töltött jércemell parmezános bundában (sajttal, szalámival, sonkával)
Zöldséges marhapofa
Rozmaringos báránycsülök, fokhagymás újburgonyával
Konfitált kacsacomb, körtés káposztával, bazsalikomos lepénnyel
Vajastésztában sült parajos lazacfilé, vadrizs gombóccal, mentás citrom sorbet-val
Salátabár
Gyümölcsök
Sajtok
Éjfélkor:
Korhelyleves
Lassan sült marhahátszín szarvasgombás vajjal
Egészben sült sonka
Filézett csirkecomb, fokhagymás tejben pácolva
Fóliás burgonya kajmakkal
Roquefortos burgonyasaláta, görög parasztsaláta, tzatziki
Mézes gyümölcssaláta
|
Büfé jellegű esküvői menü 2.
Welcome falatok érkezéskor:
Füstölt kacsafalatok őszibarack chutneyvel
Szarvasgombás libamájhab balzsamecet redukcióval
Grissini lazac szalaggal, metélőhagymás krémsajttal
Merinált mini mozarella koktél paradicsommal
Sós vegyes aprósütemény
Vacsora:
Újházi tyúkhúsleves filézve szabad szedéssel
Svédasztalról kínáljuk:
Borjúpaprikás galuskával
Bográcsos birkapörkölt sós burgonyával
Füstölt sajttal göngyölt csirkemell gombamártással petrezselymes parázs burgonyával
Sertésborda parmezános bundában rizi-bizivel
Kapros lazacfilé citromos póréhagyma mártással zöld körettel
Csőben sült zöldségek sajtmártással
Salátabár
Éjfél utáni büfé:
Mini töltött káposzta
Marhanyelv terrin
Zöldséges pulykarolád
Tormakrémes füstölt sonkaszeletek
Gyümölcsök
Vegyes sajtízelítő
|
Esküvői kerti party menüsor 1.
Újházi tyúkhúsleves
Hideg málnaleves
Fokhagymás sertés tarja
Grillezett pácolt sertéscsülök
Birkapörkölt bográcsban
Fűszeres pácban érlelt marharostélyos
Rablóhús
Barbecue szószban pácolt csirkecomb filé
Joghurtos csirkemell
Fóliában sült burgonya szalonnás tejföllel
Steak burgonya
Grillen készült kerti javak
Tzatziki
Görög parasztsaláta
Házi hordós savanyúság
Aranygaluska
Gyümölcsös pite
Vegyes gyümölcsök
|
Esküvői kerti party menüsor 2.
Előételek, finger foods falatok:
Libamáj nugát balzsam redukcióval
Serrano sonka gorgonzolahabbal
Bárány húsgolyó mentás tejföllel
Hollandi mousse spárgával
Vöröstonhal sashimi zöldborsó pürével
Antipastik bébi mozzarellával
Levesek:
Citromfüves málnakoktél, vanília fagylalttal
Szegedi filézett vegyes halászlé, belsőséggel
Főételek:
Marharostélyos lassan sütve
Pácolt egész sertéssonka grillezve
Juhtúrós, snidlinges pleskavica
Filézett kakas pörkölt
Kakukkfüves, citromos csirke grillezve
Pulykamell aszalt paradicsommal, sajttal csőben sütve
Tejes, fokhagymás tengeri harcsa
Töltött zöldségek, fűszeres sajtmártással
Köretek:
Egészben sült burgonya kajmakkal
Rozmaringos parázsburgonya
Zöldséges rizsgombóc parmezánnal
Juhtúrós galuska
Vajas zöldjavak, erdei gombával
Görög saláta, tzatziki, ecetes sült paprika
Salátabár
Befejező fogás:
Fagylalt
Petits fours apró sütemények
Gyümölcsök és sajtok
Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Húsgombóc falatkák
Görög parasztsaláta
Orosz hússaláta
Sajtízelítő fatálon
Vegyes gyümölcsök |