Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Esküvők

Ha már döntöttek az igazi mellett, akkor most se válasszanak másképp!
Színvonalas és sokrétű szolgáltatásokkal járulunk hozzá, hogy igazán emlékezetes legyen az Önök számára ez a nap.

  • Szegeden egyedülálló kertünkben, ahol igény szerint akár a polgári esküvő is lebonyolítható (anyakönyvi hivatallal történt egyeztetés után), 100 fő befogadására alkalmas party sátor és látványkonyha áll kedves vendégeink rendelkezésére.
  • Termeink és éttermünk akár 250 - 300 fő kényelmes elhelyezését is biztosítják.
  • Szállodánk ajándéka: a vacsorát követő éjszakára egy franciaágyas szoba reggelivel az ifjú pár részére
  • A násznép részére kedvezményes áron kínálunk szálláslehetőséget
  • Ne feledkezzenek meg a lakodalom nélkülözhetetlen kellékeiről sem, hiszen ezek a részletek teszik egyedivé és hangulatossá az esküvői vacsora helyszínét.

Készséggel állunk rendelkezésükre virág és dekoráció, tűzijáték, valamint a zenekar szervezésében is.

Alábbi menüsoraink csupán ízelítőül szolgálnak konyhánk remekeiből és igényeiknek megfelelően variálhatók. Széles kínálatunkból a választás lehetősége természetesen az Önök kezében van.

Szeretettel várjuk Önöket egy személyes megbeszélésre, ahol további információkkal állunk rendelkezésükre. Tel.: +36-62-566-466 E-Mail: hotelforras@hunguesthotels.hu

Menüajánlatok

„Klasszikus” menü 1.

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)
Vörösboros marhapörkölt galuskával, sósburgonyával

Vegyes sültestál (2 személyes tálakban):
Sajttal töltött pulykamell rántva
Sertés tarja fokhagymával spékelve
Sertésszűzpecsenye roston gombával
Petrezselymes burgonya és párolt rizs

Idei vegyes saláta
Somlói galuska

„Klasszikus” menü 2.

Újházi tyúkhúsleves csigatésztával (filézve, szabadszedéses)
Marhalábszár pörkölt galuskával és sós burgonyával (szabadszedéssel)
Vegyes sültestál (2 személyes tálakban):
Pulykajava ananásszal csőben sütve
Jércemell sajttal-sonkával töltve, baconben sütve
Szűzpecsenyébe göngyölt hátszín tésztában sütve, vörösboros-gombás kacsamáj raguval
Borzas vegyes zöldségek
Steak burgonya, rizi-bizi, vajas zöldségek

Idény vegyes saláta (uborka, paprika, paradicsom)


Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Húsgombóc falatkák
Görög parasztsaláta
Orosz hússaláta
Vegyes gyümölcsök
Sajtízelítő fatálon

„Klasszikus” menü 3.

Tápéi legényfogó leves (szabadszedéses)
Borjúpaprikás galuskával (szabadszedéssel)

Ínyenctál (2 személyes tálakban):
Pácolt, filézett jércecomb gazdagon
Dijoni jércemell csíkok, szezámmagos bundában
Füstölt sajttal-sonkával töltött borjújava rántva
Libamájszeletek roston
Steak burgonya, burgonyaropogós, rizi-bizi, vajas zöldségek

Idény vegyes saláta (uborka, káposzta, paradicsom)


Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Bélszíngolyók madársalátával
Kaszinótojás francia salátával
Vegyes gyümölcs
Sajtízelítő fatálon

„Exkluzív” menü

Vendégváró falat:
Mangalica pástétom

Előétel:
Céklában marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel
Narancsos hollandi mousse, spárgával
Libamáj terrine étcsokoládéval
Salátakoktél olíva krémmel

Leves:
Szarvasgombás zellerkrémleves ricottás rétessel, sonkapörcös mascarponéval

Főétel:
Tökmagos petrezselymes finzerrel burkolt borjúszűzpecsenye, jércemell filé fűszeres kenyérmorzsával, vajas újrépával, cukkinis burgonyával

Desszert:
Petits fours Callebaut csokoládéval

Befejező fogás:
Egri házi sajtok, friss gyümölcsökkel

Büfé jellegű esküvői menü 1.

Előétel tányérszerviz:

Marinírozott tonhal, zöldborsó krémmel
Narancsos hollandi mousse, spárgával
Libamáj terrine étcsokoládéval
Salátakoktél olíva krémmel

Leves szabadszedéssel:
Újházi tyúkhúsleves (a hús külön tálalva, nem filézve)


Főételek büféasztalról:
Vörösboros marhapörkölt sós burgonyával
Töltött jércemell parmezános bundában (sajttal, szalámival, sonkával)
Zöldséges marhapofa
Rozmaringos báránycsülök, fokhagymás újburgonyával
Konfitált kacsacomb, körtés káposztával, bazsalikomos lepénnyel
Vajastésztában sült parajos lazacfilé, vadrizs gombóccal, mentás citrom sorbet-val

Salátabár
Gyümölcsök
Sajtok

Éjfélkor:
Korhelyleves
Lassan sült marhahátszín szarvasgombás vajjal
Egészben sült sonka
Filézett csirkecomb, fokhagymás tejben pácolva
Fóliás burgonya kajmakkal
Roquefortos burgonyasaláta, görög parasztsaláta, tzatziki
Mézes gyümölcssaláta

Büfé jellegű esküvői menü 2.

Welcome falatok érkezéskor:

Füstölt kacsafalatok őszibarack chutneyvel
Szarvasgombás libamájhab balzsamecet redukcióval
Grissini lazac szalaggal, metélőhagymás krémsajttal
Merinált mini mozarella koktél paradicsommal
Sós vegyes aprósütemény

Vacsora:
Újházi tyúkhúsleves filézve szabad szedéssel

Svédasztalról kínáljuk:

Borjúpaprikás galuskával
Bográcsos birkapörkölt sós burgonyával
Füstölt sajttal göngyölt csirkemell gombamártással petrezselymes parázs burgonyával
Sertésborda parmezános bundában rizi-bizivel
Kapros lazacfilé citromos póréhagyma mártással zöld körettel
Csőben sült zöldségek sajtmártással

Salátabár


Éjfél utáni büfé:
Mini töltött káposzta
Marhanyelv terrin
Zöldséges pulykarolád
Tormakrémes füstölt sonkaszeletek
Gyümölcsök
Vegyes sajtízelítő

Esküvői kerti party menüsor 1.

Újházi tyúkhúsleves
Hideg málnaleves
Fokhagymás sertés tarja
Grillezett pácolt sertéscsülök
Birkapörkölt bográcsban
Fűszeres pácban érlelt marharostélyos
Rablóhús
Barbecue szószban pácolt csirkecomb filé
Joghurtos csirkemell
Fóliában sült burgonya szalonnás tejföllel
Steak burgonya
Grillen készült kerti javak
Tzatziki
Görög parasztsaláta
Házi hordós savanyúság
Aranygaluska
Gyümölcsös pite
Vegyes gyümölcsök

Esküvői kerti party menüsor 2.

Előételek, finger foods falatok:
Libamáj nugát balzsam redukcióval
Serrano sonka gorgonzolahabbal
Bárány húsgolyó mentás tejföllel
Hollandi mousse spárgával
Vöröstonhal sashimi zöldborsó pürével
Antipastik bébi mozzarellával


Levesek:
Citromfüves málnakoktél, vanília fagylalttal
Szegedi filézett vegyes halászlé, belsőséggel

Főételek:
Marharostélyos lassan sütve
Pácolt egész sertéssonka grillezve
Juhtúrós, snidlinges pleskavica
Filézett kakas pörkölt
Kakukkfüves, citromos csirke grillezve
Pulykamell aszalt paradicsommal, sajttal csőben sütve
Tejes, fokhagymás tengeri harcsa
Töltött zöldségek, fűszeres sajtmártással

Köretek:

Egészben sült burgonya kajmakkal
Rozmaringos parázsburgonya
Zöldséges rizsgombóc parmezánnal
Juhtúrós galuska
Vajas zöldjavak, erdei gombával
Görög saláta, tzatziki, ecetes sült paprika

Salátabár


Befejező fogás:
Fagylalt
Petits fours apró sütemények
Gyümölcsök és sajtok

Éjfél utáni büfévacsora:
Mini töltött káposzta
Húsgombóc falatkák
Görög parasztsaláta
Orosz hússaláta
Sajtízelítő fatálon
Vegyes gyümölcsök